Sobre nosaltres

ANTÒNIA

L’Antònia és el flaix de l’equip, quan el vent ve de contra sempre aporta una dosi d’optimisme. Va arribar de Mallorca a la ciutat comtal amb un llibre de Kapuscinski sota el braç i amb la il·lusió de ser corresponsal algun dia. Al principi no l’enteníem i fèiem el típic “somriu i digues que sí amb el cap”; però poc a poc ens hem anat acostumant i ara xerram mallorquí perfectament.

dsc_0914

CLARA

La Clara és l’objectiu de l’equip. És molt observadora i no se li escapa cap detall. És la més internacional de les tres ja que va viure al Canadà durant un any; és per això que considera que viu amb un peu a cada banda de l’oceà. Conjuga el pinzell amb la càmera i acostuma a ser la fotògrafa oficial del grup.

dsc_0919

ÈLIA

L’Èlia és el disparador. Quan veu la oportunitat s’hi llença de cap. No hi ha veu que se li resisteixi, i totes tres sabem que té futur al Polònia si el periodisme no dóna el seu fruit. És una apassionada de l’art i la fotografia, i coneix tota l’obra de Klimt. Descendent de tarragonins, porta el cau sempre al cor.

dsc_0948